tisdag 12 juni 2012

Det är den här veckan man undrar....

extra mycket över sitt yrkesval. Det är sjukt stressigt!!!!
Få se här nu:
Omdömena ska skrivas ut, Fronter, datorer och skrivare ska funka. Alltså bara det är en utopi men som än så länge har funkat, hur det nu gått till?
Man får bortse från bokstäver man glömt eller kastat runt och vara tacksam att man har många föräldrar som inte är från detta land ursprungligen och därför inte alls är lika kritiska som vissa andra.
Att det blir 24-25 sidor per elev får en att fundera över pappersslöseriet men det ska bli bättre när de kan logga in själva..... så var det det där med att kunna och jag får göra det i alla fall, kanske.

Avslutningen ska planeras.
Program skrivas (det har vi gjort i dag).
Eleverna ska repa, de ska dessutom tvingas att stå upp i tre sånger vilket är ohyggligt arbetsamt för de små liven, samt vara tysta mellan sångerna. Snudd på ett omöjligt krav.
Lärarnas buserier ska planeras och repeteras (alltså dit har vi inte kommit än).
Teknik ska planeras och sen fungera, en hart när omöjlig uppgift speciellt när den tekniskt kunnige läraren är mammaledig - men givetvis lovar att komma, hallluja!

Brännbollen ska planeras vilket är en grannlaga uppgift för undertecknad som besitter nyckel till en stycken klädförråd vilket gör att vi ämnar spela denna anrika sport iklädda lite udda munderingar. Förra året körde vi med nattkläder men nu tänker vi oss lite mer djuriskt kan man säga.  Föreslog just gympaläraren att han kunde vara utklädd till Makten, vi vet den nakne bronsgubben på Kvarntorpshögen, men vi kanske ska ha några elever kvar till hösten.

Jag har glömt tusen saker men jag orkar inte tänka mer på det....är så trött men så speedad. Skriver dessutom fel hela tiden så allt tar så lång tid. Måste sova. God natt med er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar