torsdag 16 april 2009

Barn och bantning!

Usch, ska gå och knyta mig men råkade se lite på ett program om barn som bantar. Tioåringar som tycker de har tjocka magar och en morsa som tycker att det är tidigt att bana men aldrig för tidigt att bry sig om sitt utseende. Grrrr får frossbrytninger.

Om föräldrar nöjer sig med att se till att deras barn rör sig, dvs leker utomhus och kanske, då de är lite större, inte bara har stillasittande intressen. Framförallt ska de inte dricka sportdryck för att hålla sig vakna! Sportdryck är för maratonlöpare och Vasaloppsåkare och omvandlas i kroppen till rent socker som blir, ja just det, fett. Äta mindre socker överhuvudtaget behöver vi göra allihop, det räcker gott och väl för ungar i alla fall. Usch måste genast stänga av detta.

1 kommentar:

  1. Olustiga föräldrar är aldrig trevligt...
    För att komma till Sörön så åk förbi Sköllersta mot Odensbacken. Sväng vänster mot Öbykulle. Passera Öbykulle (om du inte vill passa på att titta på ormar) och fortsätt mot Norrbyås, håll till Höger (tror det är nåt slags kors där vid loppisen) och fortsätt mot Örebro. Sväng höger ut på gärdet vid skyllten mot sörön, det ligger ett gult hus alldeles där man ska svänga. Kringelikrokvägar över gärdet och förbi ett potatislager sen är man framme i ljuvligheten:)

    SvaraRadera