onsdag 6 februari 2013

Laddar för Kommunal!

På fredag har vi föreställning. Ja det är inte en sån ni kan komma och kolla på om ni inte är kommunalare vill säga och är anmälda till deras årsmöte. Vi har gjort att de fått ett smetfullt årsmöte. I alla fall föredrar jag att inbilla mig att det är vår förtjänst att så många vill gå på årsmöte.

Det blir mat från Delikatessbutiken och underhållning av oss. Vi tar fram lite nummer från Visor och Klavertramp (min favoritrevy av de vi gjort) och ett par bra saker från Julstök som inte är så juliga. Vi har försökt ta nummer som ska passa de som är med i kommunal. Det blir sopor, försäkringskassekritik, skola och åldringsvård på agendan och en frisk känga till regeringen på slutet. Vi har lite ny orkester, eller ingen är ny men de har inte spelat tillsammans förut så det blir extra spännande.

Palatset är nästan helt i ordning, toapapper och kaffe inköpt. De starka varorna köps lite närmare inpå men det ska inte bli någon brist. Dagen har varit full av jobb. Kul med en liten revyföreställning så här innan mördandet ska ta fart.

I går blev jag inspirerad av Lerbäck. Jäklar Amalia vilken bra fars de har fått till! Bara att komma på ett pris till begravningsbyråer, man dör ju av skratt från första början, sen får man liksom återuppstå. Köp definitivt biljetter till Spiken i Kistan och åk till Lerbäck och mys en kväll. Du kommer förstås att ha skrattkramp när du åker hem, men skratt förlänger ju livet så det är det värt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar