måndag 18 februari 2013

Fint som snus!

Det gick fint på Rotarymötet. Det kom folk och jag kunde andas ut. Visserligen hade Elias lugnat mig redan i receptionen att det alltid kom folk vem som än snackade, tja det kändes ju bra ;) spelade ingen roll om jag var kass alltså.

Några bekanta fanns på tillställningen, dels vår egen revydoktor som visade sig vara nån sorts ordförande. Han skötte i alla fall en gonggong och läste upp lite saker. Sen var Wilsson på plats och han är ju en supportande gammal revyräv som ofta ser det vi gör. ÖSK:s storsponsor som är rätt omskriven (så kan man väl uttrycka saken) var också där och vi pratade om hundar minsann. Det var på det hela taget trevligt och vänligt och de verkade mycket intresserade. Jag fick slutligen frågan om hur många timmar mina dygn har och tja det är ju lite svårt att svara på. Det beror på hur många som hjälper mig, svarade jag, jag är ju inte ensam.

Sen var jag uppe en sväng till Studiefrämjandet och snackade mordgåta och lite andra idéer. Veckan är ganska full med saker fast det är lov. Men jag sov en skvätt på eftermiddagen, att bara slappa i soffan är inte min vanliga sysselsättning men ack så skönt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar