onsdag 22 maj 2013

Onsdag!

Jaha här kommer en liten uppdatering av en onsdag vid datorn. Mycket ska planeras och hinnas med och jag startade morgonen med en lång lista. 6 saker av 13 har jag lyckts bocka av i dag och det är i alla fall en start. En del av det jag gjort har hamnat på Kraxkompaniets hemsidag, det finns en länk här bredvid, en liten årsmötesrapport och annat vi planerar framöver.

Sen bar det av till kiropraktorn efter att jag plockat upp Frk T coh han korrigerade varenda led jag har tror jag (mild överdrift) men handleder och fotleder fick för ovanlighetens skull var sin dust och på köpet fick jag plötsligt ont i knät.... vad fan ;) asch det går väl över kan jag tro. Jag är lite utled på att ha ont bort i kring, det är så irriterande. Jag vill känna mig som Tintomara: frisk och stor (nåja jag kan byta ut stor mot stark), vill ni förstå den raden får ni boka biljetter till Drottningsens Juvelsmycke, sätt fart bara.

På vägen hem åkte vi in på Marieberg för att besöka Telia och snälla Jeanette som skulle försöka hjälpa mig att rädda Frk T:s I-phone som tappats och ramlat en hel våning ner och landat på en gummimatta. Den ser hel och fin ut men har inre skador, så kan man säga :(. Icke räddningsbar utan en viss förlamning som dessvärre drabbat möjligheten att ringa och skicka sms. Spela spel och ta kort fungerar dock ff. Frk T har lånat en av Camilla men den har krossat glas. Alltså återstod att köpa en ny och här lever vi ju i överflöd så.... nej just det, inte alls så inte. En 4S skulle kosta 150 kr mer i månaden och en 4:a 80 kr, så barnet fick välja; 150 kr mindre i månadspeng eller 80 kr mindre. Då mina vänner valde ungen klokt och tog 80 kr mindre, hon fick i  alla fall en ny fin och vit telefon. Klokt val och jag kände då att hon lärt sig något, vilket gläder mig. Tycker ni jag är hård? Jag har inget val, så enkelt är det.

Sen lyssnade jag på radio när jag kört Frk T till dansrepetition och då snackade de om politisk teater på P1. De konstaterade efter en intervju med någon om en sådan pjäs att politisk teater alltid är vänstervriden och det är nog sant. Jag satt en lång stund och funderade på om det går att göra politiks teater konservativt eller liberalt och fnissade med tanke på hur det kunde te sig. Försvar av rojalism kanske eller individens fria val och konsekvenserna av dessa, absolut, jag gissar att knorren på slutet blir vänstervriden i alla fall. Svårt annars, men överbevisa mig gärna.

Jag tvingade min mörbultade och ömma kropp till gräsklippning eftersom jag insåg att jag inte kan hantera en lie. Gräsklipparen protesterade med att stanna då och då men gick snällt igång i alla fall. Nu är nästan hela gräsmattan klippt.

Jag kan upplysa om att dansen blir fantastisk i Drottningens juvelsmycke =) Ullis är en stjärna till koreograf.  Å nu är det kväller. Sov sött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar