söndag 25 januari 2009

Jippi jag har börjat!

Nu är det bara att hoppas att någon läser. Denna blogg kommer mest att handla om mitt "teater-liv". Det tar nämligen rätt stor plats, i alla fall periodvis.

Denna söndag har varit lite seg men lite nytta är gjord. Låset på Kraxkompaniets gamla lokal är bytt så att de som nu är där kommer in med rätt nyckel. Taklampor är inköpta till nya lokalen men de kom givetvis inte upp, det får bli en annan dag.

Det skulle gås på lokal igår, i storstan Örebro. Det lyckades väl sådär. Vi käkade burgare på Pitchers och samlade sen vuxenpoäng genom att titta på krogköerna vid Strömpis och Harrys och genast besluta oss för att gå hem till vän C och dricka drinkar istället. C var gentil genom att först ge oss kaffedrinkar, själv dricka vatten och slutligen skjutsa oss hem till skogen. Vilka vänner man har!

Kvällen ska ägnas åt att läsa vidare på manuset till sommarens teater Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige. Ska få mig en roll tilldelad nästa vecka och även min lilla odåga T ska få vara med och spela teater i sommar. Spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar