söndag 30 mars 2014

Dags igen då!

Börjar bli lite bloggsugen i alla fall och det är mycket som sker i Kraxkompaniet nu. Vi repar som tokar mest hela tiden. Denna helg som varit full av solsken och vårväder har jag mestadels tillbringat inne i vårt ganska mörklagda palats. Lite synd förstås men kul också. I går var det westernrep, inte så långt och betungande för min del men jag repade igenom ett par låtar jag ska sjunga på lördag. Då har vi nämligen Vilda westernkväll men Vildhästbandet. Folk älskar dessa kvällar så jag tror biljetterna är så gott som slut. Dessutom fyllde vår kraxstyrelsemedlem Ingela, alias Frk Lugn 50 år i går och hon hade ett trivsamt kalas med mycket god mat. Därefter var jag och kollade politikerrevy i Lekeberg. Det snurrar på kan man säga.

I fredags hade vi After Work med spanska influenser, inte mycket folk men de som var där hade roligt och skrattade gott. I dag har det repats dagen lång. Hela förmiddagen dansade vi. Det är för jäkla kul, att det året man ska fylla 50 ta upp sånt man gjorde när man var 25. Hur det går? Jo rätt bra tror jag om man bortser från att jag har ont precis överallt. Vänster fot och vänster axel är inte på humör i kväll och båda höfterna protesterar vilt. Men jag skiter i det och nästa vecka kan det vara typ höger fotled och höger knä så det är helt enkelt inte något att bry sig om. Bara att köra på, envist inbilla sig att man är 25. Till råga på allt ska jag krångla mig i en korsett, dra på kasslerstrumpor och en silverklänning... tja det blir faktiskt en kattdräkt och charlestonklänning och svarta handskar med. Nu får jag tillstå att det inte bara är jag som ska ägna mig åt detta påfund, det finns några yngre och vackrare än jag som också ska svida om i liknande utstyrsel, så ni behöver inte bli avskräckta. Några andra som inte fått för sig att de ska dansa har i dag också testat sina musketördräkter. Skitsnygga! Blir ni nyfikna? Det är bra det!

För i påsk förvandlar vi Sturepalatset till Hôtel de la Omelette, den bästa lilla bordellen i staden ;) Där regerar Mama LouLou och diverse gäster gör sina besök och de kan ha olika önskemål kan man säga. Kocken är också en aning förvirrad och uppbringar viss likhet med den allmänt kända barndomsförstöraren Staffan Westerberg. Man går inte vilse i pannkakan i påsk, men man kan gå helt Vilse i Omeletten.

Eftersom jag inte fått nog av dans efter flera timmars rep och sedan lite regijobb på det så dansade jag line dance nu i kväll men jag var nog väldigt trött för den nya dansen de gick igenom förra veckan och fortsatte med i dag fick min hjärna att gå i total kortslutning och så brukar det inte vara. Men jag kan väl skylla på att jag har för mycket annat inproppat i skalen just nu.

God natt med er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar